• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Розпорядження
  • Рік документа: 2018

 

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
голови обласної  ради

від 11.06.2018  № 31

Про затвердження штатного
розпису виконавчого апарату
обласної ради на 2018 рік

Керуючись ст. 55, 58 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення обласної ради від 31.05.18 «Про внесення змін у рішення обласної ради від 24.12.15 № 41, зі змінами:

  1. Затвердити штатний розпис виконавчого апарату обласної ради на 2018 рік та ввести його в дію з 1.06.2018 (додається).
  2. Керуючому справами виконавчого апарату обласної ради Толочку І.М., начальнику управління інформації, зв’язків з громадськістю, міжнародної співпраці, з питань соціальної підтримки внутрішньо переміщених осіб, учасників антитерористичної операції та сімей загиблих виконавчого апарату обласної ради Стежко О.В. розробити Положення про управління інформації, зв’язків з громадськістю, міжнародної співпраці, з питань соціальної підтримки внутрішньо переміщених осіб, учасників антитерористичної операції та сімей загиблих виконавчого апарату обласної ради та подати його на затвердження.
  3. Управлінню юридичної та кадрової роботи виконавчого апарату обласної ради внести відповідні зміни до трудових книжок, особових карток працівників управління інформації, зв’язків з громадськістю, міжнародної співпраці, з питань соціальної підтримки внутрішньо переміщених осіб, учасників антитерористичної операції та сімей загиблих виконавчого апарату обласної ради згідно чинного законодавства.
  4. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

 

Голова обласної ради                                                                               В.В. Ширма