• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Розпорядження
  • Рік документа: 2018

 

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
голови обласної ради

від 13.06.2018  № 36

Про внесення змін
у розпорядження голови обласної ради
від 13.06.16 № 50 «Про положення
про управління та відділи
виконавчого апарату
обласної ради», зі змінами

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання рішення обласної ради від 24.12.15 №41 «Про структуру та чисельність виконавчого апарату обласної ради», зі змінами:

1. Внести зміни у розпорядження голови обласної ради від 13.06.16 № 50 «Про положення про управління та відділи виконавчого апарату обласної ради», зі змінами, а саме:

1.1. У підпункті 1.6 пункту 1 назву «Управління з питань соціальної підтримки учасників антитерористичної операції та сімей загиблих, внутрішньо переміщених осіб з тимчасово окупованої території» замінити назвою «Управління інформації, зв’язків з громадськістю, міжнародної співпраці, з питань соціальної підтримки внутрішньо переміщених осіб, учасників антитерористичної операції та сімей загиблих».

1.2. Додаток 6 до розпорядження викласти у новій редакції (додається).

2. Консультанту управління юридичної та кадрової роботи виконавчого апарату обласної ради Шольці Л.Б. ознайомити з даним розпорядженням працівників управління інформації, зв’язків з громадськістю, міжнародної співпраці, з питань соціальної підтримки внутрішньо переміщених осіб, учасників антитерористичної операції та сімей загиблих.

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови обласної ради Крамаренка С.М.

 

 

Голова обласної ради                                                                    В.В. Ширма

Додаток до розпорядження