• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Розпорядження
  • Рік документа: 2018

 trizyb1

Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
голови обласної  ради

від 16.07.2018   № 42

Про внесення змін у розпорядження
голови обласної ради від 11.04.2016
№28 «Про забезпечення функціонування
сервісу електронних петицій, адресованих
Житомирській обласній раді»

Відповідно до статті 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», у зв`язку із внесенням змін у структуру та штатний розпис виконавчого апарату обласної ради, з метою належного забезпечення розгляду електронних петицій, адресованих Житомирській обласній раді:

1. Внести зміни у розпорядження голови обласної ради від 11.04.2016№ 28 «Про забезпечення функціонування сервісу електронних петицій, адресованих Житомирській обласній раді», виклавши підпункти 1.2 та 1.3 пункту 1 у новій редакції:

«1.2. Заступник начальника управління, начальник відділу комп’ютерного, технічного забезпечення та господарських питань управління з документального, комп’ютерного та матеріально-технічного забезпечення діяльності обласної ради виконавчого апарату обласної ради Цюпа А.Л. – відповідальний за технічні аспекти запровадження системи та інтеграцію з веб-сайтом Житомирської обласної ради.

1.3. Начальник управління інформації, зв’язків з громадськістю, міжнародної співпраці, з питань соціальної підтримки внутрішньо переміщених осіб, учасників антитерористичної операції та сімей загиблих виконавчого апарату обласної ради Стежко О.В. і заступник начальника управління з питань реформи місцевого самоврядування та децентралізації влади, реалізації проектів та програм виконавчого апарату обласної ради Калтаєва Д.Є. – модератори, що проводять попередню перевірку та підготовку до розгляду петицій, що набрали необхідну кількість голосів, згідно з Положенням.».

2. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

Голова обласної ради                                                                            В.В. Ширма