• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Розпорядження
  • Рік документа: 2018

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
голови обласної  ради

від 18.07.2108  № 44

Про проведення конкурсу на заміщення
вакантної посади консультанта відділу
бухгалтерського обліку управління фінансового
забезпечення, бухгалтерського обліку та аудиту
виконавчого апарату обласної ради

Відповідно до ст. 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  ст. 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», розпорядження голови обласної ради від 17.07.2018 №43 «Про Порядок проведення конкурсу на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування у виконавчому апараті обласної ради, Порядок проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування у виконавчому апараті обласної ради та Положення про порядок стажування у виконавчому апараті обласної ради», у зв’язку із наявною вакантною посадою у виконавчому апараті обласної ради:

1. Провести конкурс на заміщення вакантної посади консультанта відділу бухгалтерського обліку управління фінансового забезпечення, бухгалтерського обліку та аудиту виконавчого апарату обласної ради.

2. Управлінню юридичної та кадрової роботи виконавчого апарату обласної ради опублікувати оголошення про проведення конкурсу у газеті «Житомирщина» та на офіційному веб-сайті обласної ради.

3. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

Голова обласної ради                                                                            В.В. Ширма