• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Розпорядження
  • Рік документа: 2018

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
голови обласної  ради

від  10.12.2018 № 85

Про захист персональних даних

Керуючись ст. 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про захист персональних даних», з метою встановлення загальних вимог до організаційних заходів захисту персональних даних під час їх обробки у структурних підрозділах виконавчого апарату обласної ради та неухильного дотримання вимог законодавства у сфері захисту персональних даних:

        1. Визначити:

        - першого заступника голови обласної ради та керуючого справами виконавчого апарату обласної ради уповноваженими особами, які організовують роботу та координують вирішення питань, пов’язаних із захистом персональних даних при їх обробці в обласній раді;

        - керівників управлінь виконавчого апарату обласної ради та працівників структурних підрозділів виконавчого апарату обласної ради відповідальними за організацію роботи, пов’язаної із захистом персональних даних при їх обробці, відповідно до їх повноважень і завдань управлінь згідно  з додатком 1.

        2. Затвердити зразок форми згоди суб’єкта персональних даних на збір та обробку персональних даних згідно із додатком 2.

        3. Відповідальним особам та структурним підрозділам виконавчого апарату обласної ради, на яких покладена організація роботи, пов’язана із захистом персональних даних при їх обробці:

        - забезпечити використання інформації про персональні дані депутатів обласної ради, працівників виконавчого апарату обласної ради, керівників комунальних підприємств, установ, організацій, що перебувають у спільній власності територіальних громад області,  фізичних та юридичних осіб лише за згодою їх власників;

        - не допускати доступу сторонніх осіб до персональних даних, що може призвести до розголошення або втрати інформації;

        - оформити протягом п’яти робочих днів з дня прийняття даного розпорядження зобов’язання працівників виконавчого апарату обласної ради про нерозголошення персональних даних згідно з формою, встановленою у додатку 3;        

        - розробити та подати на затвердження голови обласної ради порядок обробки та захисту персональних даних у базах персональних даних, володільцем яких є  Житомирська обласна рада.

        4. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови обласної ради від 09.12.11 № 48 «Про захист персональних даних», крім пункту 3, яким передбачено створення баз персональних даних у виконавчому апараті Житомирської обласної ради.

        5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника  голови обласної ради Крамаренка С.М. та керуючого справами виконавчого апарату обласної ради Толочка І.М.

 

 

Голова обласної  ради                                                                             В.В. Ширма

Додаток до проекту рішення