• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Розпорядження
  • Рік документа: 2019

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови обласної ради

від 22.04.2019 № 33

Про створення робочої групи

Відповідно до статей 59, 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, з метою упорядкування об’єктів соціальної інфраструктури спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, які не увійшли до статутних капіталів  господарських товариств, створених у процесі приватизації (корпоратизації), але перебувають у них на балансах:

1. Створити робочу групу з упорядкування об’єктів соціальної інфраструктури спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, які не увійшли до статутних капіталів  господарських товариств, створених у процесі приватизації (корпоратизації), але перебувають у них на балансах, та затвердити її у наступному складі:

                      

Вілівчук

Максим Олександрович

-заступник голови обласної ради, голова робочої групи.

Члени робочої групи:  

Савенко

Ірина Олександрівна

- заступник керуючого справами, начальник управління юридичної та кадрової роботи виконавчого апарату обласної ради;

Казьмірик

Володимир Іванович

-начальник управління майном виконавчого апарату обласної ради;

Кульчицький

Євген Володимирович

-  директор департаменту регіонального розвитку облдержадміністрації (за згодою);

Шпонарська

Ірина Леонтинівна

-         - начальник відділупідприємництва, власності та адміністративних послуг департаменту агропромисловогорозвитку та економічної політики облдержадміністрації (за згодою);

Савіцька

Наталія Анатоліївна

-  начальник відділу приватизації управління державним майном та корпоративними правами регіонального відділення Фонду державного майна України по Житомирській області (за згодою).

2. Робочій групі переглянути перелік об’єктів соціальної інфраструктури спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, які не увійшли до статутних капіталів  господарських товариств, створених у процесі приватизації (корпоратизації), але перебувають у них на балансах, та надати пропозиції щодо подальшого використання об’єктів.

3. Розпорядження голови обласної ради від 13.01.2014 №1 “Про створення робочої групи”, зі змінами, визнати таким, що втратило чинність.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови обласної ради Вілівчука М.О.

 

Головаобласної ради                                                                 В.В. Ширма