• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Розпорядження
  • Рік документа: 2019

trizyb1

Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
голови обласної ради

від 11.07.2019  № 59

Про Порядок здійснення
Житомирською обласною радою
внутрішнього контролю
та внутрішнього аудиту

Керуючись статтею 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Бюджетного кодексу України, Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», з метою організації і здійснення внутрішнього контролю та внутрішнього аудиту у Житомирській обласній раді, на підприємствах, в установах, організаціях, що належать до сфери управління Житомирської обласної ради:

  1. Затвердити Порядок здійснення Житомирською обласною радою внутрішнього контролю та внутрішнього аудиту згідно з додатком.
  1. Начальнику управління, головному бухгалтеру управління фінансового забезпечення, бухгалтерського обліку та аудиту виконавчого апарату обласної ради внести відповідні зміни у Положення про управління фінансового забезпечення, бухгалтерського обліку та аудиту виконавчого апарату Житомирської обласної ради, затвердженого розпорядженням голови обласної ради від 13.06.2016 № 50 «Про положення про управління та відділи виконавчого апарату обласної ради», зі змінами.
  1. Управлінню фінансового забезпечення, бухгалтерського обліку та аудиту виконавчого апарату обласної ради ознайомити з даним розпорядженням керівників структурних підрозділів виконавчого апарату обласної ради.
  1. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови обласної ради Крамаренка С.М.

Голова обласної ради                                                                             В.В. Ширма

Додаток до розпорядження