• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Розпорядження
  • Рік документа: 2019

 

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
голови обласної ради

від 18.11.2019 № 104

Про підсумки обласного
щорічного  конкурсу
«Краща спортивна громада Житомирщини»

Відповідно до рішення обласної ради від 26.07.2018  №1134 «Про обласний щорічний  конкурс «Краща спортивна  громада Житомирщини», зі змінами, протоколу засідання обласної конкурсної комісії з проведення обласного щорічного конкурсу «Краща спортивна громада Житомирщини» від 14 листопада 2019 року: 

  1. Визнати переможцями у 2019 році:

Радомишльську міську раду

перше місце

Пулинську селищну раду

друге місце

Олевську міську раду

третє місце

  1. Нагородити переможців конкурсу:

Радомишльську міську раду  премією у сумі 200 тис. грн;

Пулинську селищну раду премією у сумі 150 тис. грн.;

Олевську міську раду премією у сумі 100 тис. грн.

  1. Заступнику начальника управління з питань реформи місцевого самоврядування та децентралізації влади, реалізації проектів та програм виконавчого апарату обласної ради Калтаєвій Д.Є.:

       3.1. Надати до 26.11.2019 в управління фінансового забезпечення, бухгалтерського обліку та аудиту виконавчого апарату обласної ради банківські реквізити рад – переможців обласного конкурсу для зарахування коштів.

       3.2. Підготувати до 03.12.2019 дипломи обласної ради за призові місця переможцям обласного щорічного конкурсу «Краща спортивна громада Житомирщини».

  1. Начальнику управління, головному бухгалтеру управління фінансового забезпечення, бухгалтерського обліку та аудиту виконавчого апарату обласної ради Слюсарь О.В. до 06.12.2019 перерахувати відповідним місцевим радам – переможцям обласного конкурсу грошові премії (кошти іншої субвенції з обласного бюджету на капітальні видатки).
  2. Місцевим радам – переможцям обласного конкурсу – після отримання грошових премій і проведення видатків подати до 20 січня 2020 року в управління фінансового забезпечення, бухгалтерського обліку та аудиту виконавчого апарату обласної ради  звіти про використання коштів з відмітками органів Державної казначейської служби України про проведення відповідних видатків.
  3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови обласної ради Крамаренка С.М.

 

 

Голова обласної ради                                                                  В.В. Ширма