• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Розпорядження
  • Рік документа: 2019

 

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови обласної ради

від 20.11.2019  № 105

Про проведення жеребкування на
визначення членів конкурсної комісії

Відповідно до статті 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про культуру»,  рішення обласної ради від  21.12.2017 № 900 «Про затвердження Положення про порядок управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», зі змінами, та з метою формування персонального складу конкурсної комісії з проведення  конкурсу на заміщення посади директора комунального закладу «Житомирський обласний краєзнавчий музей» Житомирської обласної ради з представників громадських організацій у сфері культури відповідного функціонального спрямування:

  1. Затвердити комісію з жеребкування у наступному складі:

Галагуза Олена Володимирівна

- голова комісії, депутат обласної ради;

Савенко Ірина Олександрівна

- член комісії, заступник керуючого справами, начальник управління юридичної та кадрової роботи виконавчого апарату обласної ради;

Казьмірик
Володимир Іванович

- член комісії, начальник управління майном виконавчого апарату обласної ради.

  1. Комісії провести жеребкування на визначення членів конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення  посади  директора комунального закладу «Житомирський обласний краєзнавчий музей» Житомирської обласної ради з представників громадських організацій у сфері культури відповідного функціонального спрямування.
  1. Відділу комп’ютерного, технічного забезпечення та господарських питань управління з документального, комп’ютерного та матеріально-технічного забезпечення діяльності обласної ради виконавчого апарату обласної ради  забезпечити онлайн-трансляцію жеребкування на вебсайті Житомирської обласної ради.
  1. Відповідно до результатів проведеного жеребкування, включити у склад конкурсної комісії визначених представників громадських організацій.

 

 

Голова обласної ради                                                                                В.В. Ширма