• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Розпорядження
  • Рік документа: 2020

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
голови обласної  ради

від 24.02.2020 № 21

Про проведення щорічної оцінки
виконання посадовими особами
виконавчого апарату обласної ради
покладених на них обов’язків і завдань
за підсумками роботи у 2019 році

Відповідно до ст. 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,   постанови  Кабінету Міністрів  України  від  26  жовтня  2001 року № 1440 «Про затвердження Типового положення про проведення атестації посадових осіб місцевого самоврядування», Наказу Головного управління державної служби України від 30 червня 2004 року №102 «Загальні методичні рекомендації щодо проведення щорічної оцінки виконання посадовими особами місцевого самоврядування покладених на них обов’язків і завдань», зі змінами, та розпорядження голови обласної ради від 19.02.2020 № 18 «Про Порядок проведення щорічної оцінки виконання посадовими особами виконавчого апарату обласної ради покладених на них обов’язків і завдань»:

  1. Провести до 20 березня 2020 року щорічну оцінку виконання посадовими особами  виконавчого апарату обласної ради покладених на них обов’язків і завдань за підсумками роботи у 2019 році.
  2. Управлінню юридичної та кадрової роботи виконавчого апарату обласної ради:

2.1. Підготувати  списки посадових осіб виконавчого апарату обласної ради, які підлягають щорічній оцінці за підсумками роботи у 2019 році.

2.2. Ознайомити посадових осіб виконавчого апарату обласної ради, що підлягають щорічній оцінці за підсумками роботи у 2019 році, із Порядком проведення щорічної оцінки виконання посадовими особами виконавчого апарату обласної ради покладених на них обов’язків і завдань та  примірним переліком загальних критеріїв та показників якості їх  роботи.

2.3. Забезпечити  посадових осіб виконавчого апарату обласної ради, які підлягають щорічній оцінці за підсумками роботи у 2019 році,  формою бланка щорічної оцінки виконання ними посадових обов’язків і завдань.

2.4. Узагальнити до 27 березня 2020 року результати щорічної оцінки виконання посадовими особами виконавчого апарату обласної ради покладених на них обов’язків і завдань та підготувати відповідне розпорядження голови обласної ради.

  1. Керівникам структурних підрозділів виконавчого апарату обласної ради забезпечити:

- проведення в установлені строки щорічної оцінки виконання посадовими особами виконавчого апарату обласної ради покладених на них обов’язків і завдань;

-  передачу заповнених форм бланків в управління юридичної та кадрової роботи виконавчого апарату обласної ради для їх аналізу, узагальнення та  зберігання в особових справах.

  1. Консультанту управління юридичної та кадрової роботи виконавчого апарату обласної ради Шольці Л.Б. ознайомити з цим розпорядженням посадових осіб виконавчого апарату обласної ради, які підлягають щорічній оцінці за підсумками роботи у 2019 році.

 

Голова обласної ради                                                                     В.В. Ширма