• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Розпорядження
  • Рік документа: 2016

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
голови обласної  ради

від 12.01.16 № 3-К

Про затвердження Порядку проведення
конкурсу на заміщення вакантних посад
посадових осіб місцевого самоврядування
у виконавчому апараті обласної ради,
Порядку проведення іспиту кандидатів
на заміщення вакантних посад посадових осіб
місцевого самоврядування у виконавчому апараті
обласної ради, Положення про порядок
стажування у виконавчому апараті обласної ради

Відповідно до статті 43 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", статті 10 та розділу VІІ "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України "Про службу в органах місцевого самоврядування", Закону України "Про запобігання корупції", постанови Кабінету Міністрів України від 15 лютого 2002 року № 169 "Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців", зі змінами та доповненнями, наказу головного управління державної служби України від 8 липня 2011 року № 164 "Про затвердження Загального порядку проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад державних службовців", зі змінами та доповненнями, наказів Національного агентства України з питань державної служби від 17 листопада 2011 року № 57 та 27 квітня 2015 року №87, Положення про порядок стажування  у державних органах, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01 грудня 1994 року № 804:

1. Затвердити   Порядок проведення конкурсу на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування у виконавчому апараті обласної ради згідно з додатком 1.

2. Затвердити Порядок проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування у виконавчому апараті обласної ради згідно з додатком 2.

3. Затвердити Положення про порядок стажування у виконавчому апараті обласної ради згідно з додатком 3.

4. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови обласної ради  від 29.07.11 № 33 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування у виконавчому апараті обласної ради, Положення про порядок стажування у виконавчому апараті обласної ради», зі змінами.

5. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.       

         

Голова обласної ради                                                                  А.В. Лабунська

Додаток до розпорядження