• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Розпорядження
  • Рік документа: 2016


trizyb1
Україна

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
голови обласної  ради


від 03.03.16 № 16  

Про  організацію
особистого  прийому
громадян  в обласній  раді


    Відповідно до статті 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 22 Закону України «Про звернення громадян» та Указу Президента України від 7 лютого 2008 року №  109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування  конституційного права на звернення до органів державної влади та органів  місцевого самоврядування»  :

 1.  Затвердити графік особистого прийому громадян головою обласної ради, першим заступником голови обласної ради та  заступником голови обласної ради :

1.1.    Лабунська Анжеліка Вікторівна – голова обласної ради –  дата визначається щомісяця, про що повідомляється на веб-сайті обласної ради.

1.2. Ширма Володимир  Васильович – перший заступник голови обласної ради – другий  понеділок щомісяця.

 1.3. Рибак Наталія Іванівна – заступник  голови обласної ради -  друга  п’ятниця  щомісяця.
    
Особистий прийом  громадян  здійснюється в зазначені дні з 9.00 до 12.00 години  за адресою: майдан ім. С.П. Корольова,1, кімната № 113.

2. За окремим графіком голова обласної ради, перший заступник голови обласної ради та заступник голови обласної ради здійснюють виїзні прийоми громадян у ході проведення Єдиного дня депутата.


3. У разі потреби,  особистий прийом громадян у вихідні та святкові дні  здійснюється керівництвом обласної ради відповідно до  окремого графіка чергування.


4. Прийом громадян депутатами обласної ради проводиться згідно з графіками, наданими фракціями в обласній  раді, які розміщуються на веб-сайті обласної ради.


5. Розпорядження голови обласної ради від 21.03.14  № 17 «Про особистий прийом громадян керівництвом  обласної ради» вважати таким, що втратило чинність.


6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови обласної ради  Ширму В.В.

    

 

Голова обласної  ради                                                                         А.В. Лабунська