• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Розпорядження
  • Рік документа: 2016
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА
ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ     
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА

                            

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
голови обласної державної адміністрації та
голови обласної ради

11.04.2016                                                                                                     № 30/100

Про обласну координаційну раду з питань реалізації
спільного проекту Європейського Союзу та Програми
розвитку Організації Об'єднаних
Націй «Місцевий розвиток,
орієнтований на громаду»

Відповідно до Законів України «Про місцеві державні адміністрації», «Про місцеве самоврядування в Україні», Угодипро партнерство між Житомирською обласною державною адміністрацією, Житомирською обласною радою та Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй від 29 вересня 2014 року, з метою забезпечення сталого соціально-економічного та екологічного розвитку на місцевому рівні шляхом спільного управління і заохочення громадських ініціатив на території Житомирської області:

1. Утворити обласну координаційну раду з питань реалізації спільного проекту Європейського Союзу та Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» з посадовим складом згідно з додатком.

2. Затвердити Положення про обласну координаційну раду з питань реалізації спільного проекту Європейського Союзу та Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду», що додається.

3. Головам районних державних адміністрацій та головам районних рад, які беруть участь у реалізації спільного проекту Європейського Союзу та Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду», при затвердженні районних бюджетів
передбачати кошти для співфінансування проектів у відібраних територіальних громадах.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови обласної державної адміністрації Дмитренка Г.В. та першого заступника голови обласної ради Ширму В.В.

Голова Житомирської обласної 
державної адміністрації      

                                        C.O. Машковський

Голова Житомирської
обласної ради   

                                    А.В. Лабунська

Додаток до розпорядження