• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Розпорядження
  • Рік документа: 2016

 

trizyb1
Україна

ЖИТОМИРСЬКА  ОБЛАСНА  РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
голови обласної ради

від 11.04.16 № 28

Про забезпечення функціонування сервісу електронних
петицій, адресованих Житомирській обласній раді

Керуючись   статтею 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення виконання статті 231 Закону України «Про звернення громадян» та рішення обласної ради від 31.03.16 №152 «Про затвердження Положення про порядок подання та розгляду електронної петиції, адресованої Житомирській обласній раді» (далі Положення):

1.    Визначити відповідальних осіб за запровадження, функціонування та підготовку електронних петицій до розгляду згідно з Положенням, а саме:
1.1. Керуючий справами виконавчого апарату обласної ради
Толочко І.М. – відповідальний за запровадження системи електронних петицій у Житомирській обласній раді.
1.2. Заступник начальника загального відділу виконавчого апарату обласної ради Цюпа А.Л. – відповідальний за технічні аспекти запровадження системи та інтеграцію з веб-сайтом Житомирської обласної ради.
1.3. Начальник відділу аналітичної роботи та контролю виконавчого апарату обласної ради Калтаєва Д.Є. і заступник начальника відділу юридичної та кадрової роботи виконавчого апарату обласної ради Сечін Р.С. – модератори, що перевіряють петиції на відповідність законодавству та проводять підготовку до розгляду петицій, що набрали необхідну кількість голосів, згідно з Положенням.
2. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.
    

 

Голова обласної ради                             А.В. Лабунська