• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Розпорядження
  • Рік документа: 2016

 

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
голови обласної ради

від 29.11.16 № 108

Про підсумки обласного конкурсу
серед сільських і селищних рад
на кращий санітарний стан та
благоустрій території у 2016 році

Відповідно до рішень обласної ради від 17.05.11 № 174 "Про внесення змін до рішення обласної ради від 23.03.04 № 384 "Про проведення обласного конкурсу серед сільських і селищних рад на кращий санітарний стан та благоустрій території", з урахуванням змін і доповнень", від 12.06.13 № 930 «Про внесення змін до рішення обласної ради від 17.05.11 №174 «Про внесення змін до рішення обласної ради від 23.03.04 № 384 «Про проведення обласного конкурсу серед сільських і селищних рад на кращий санітарний стан та благоустрій території», з урахуванням змін та доповнень», протоколу засідання комісії з проведення обласного конкурсу серед сільських і селищних рад на кращий санітарний стан та благоустрій території від 29 листопада 2016 року:

1. Визнати переможцями конкурсу у 2016 році:

 По першій зоні:

Тетірську сільську раду
Пулинського району

Підлубівську сільську раду
Ємільчинського району

перше місце

 

друге місце

Сущанську сільську раду
Олевського району

третє місце

По другій зоні:

Старосолотвинську сільську раду
Бердичівського району

Кмитівську сільську раду
Коростишівського району

перше місце

 

друге місце

Зарубинецьку сільську раду
Андрушівського району

третє місце

2. Нагородити переможців конкурсу:

Тетірську сільську раду Пулинського району та Старосолотвинську сільську раду Бердичівського району  премією в сумі 20 тис. грн. кожну;

Підлубівську сільську раду Ємільчинського району та Кмитівську сільську раду Коростишівського району премією в сумі 13 тис. грн. кожну;

Сущанську сільську раду Олевського району та Зарубинецьку сільську раду Андрушівського району премією в сумі 8 тис. грн. кожну.

 3. Нагородити грошовою винагородою в розмірі 4 тис. грн.:

Тетірського сільського голову Пулинського району Загурського Владислава Владиславовича (ідентифікаційний номер 2476103334, Пулинський район, с. Тетірка, пров. Річний,7);

Старосолотвинського сільського голову Бердичівського району Овчаренка Віктора Миколайовича (ідентифікаційний номер 3143308936, Бердичівський район, с. Старий Солотвин, пров. Миру, 1).

 4. Нагородити грошовою винагородою в розмірі 3 тис. грн.:

Підлубівського сільського голову Ємільчинського району Лашевича Сергія Казимировича (ідентифікаційний номер 2390211850, смт Ємільчине, вул. Соборна, 38, кв. 6);

Кмитівського сільського голову Коростишівського району Яремчук Валентину Миколаївну (ідентифікаційний номер 2515713346, Коростишівський район, с. Великі Кошарища).

5. Нагородити грошовою винагородою в розмірі 2 тис. грн.:

Сущанського сільського голову Олевського району Гончара Сергія Андрійовича (ідентифікаційний номер 2445511257, Олевський район, с. Андріївка, вул. Миру, 13);

Зарубинецького сільського голову Андрушівського району  Антонюк Людмилу Никодимівну (ідентифікаційний номер 2155804363, Андрушівський район, с. Лісівка, вул. 1-го Травня, 81).

6. Відзначити роботу з дотримання належного санітарного стану та проведення благоустрою територій Кашперівського сільського голови Баранівського району Муравського В.Є., Поліського сільського голови Коростенського району Степанчука А.І., Березівського сільського голови Любарського району Сковлюк Л.В., Великомолодьківського сільського голови Новоград-Волинського району Левчук Л.Є., Єрчицького сільського голови Попільнянського району Олійника А.С., Краснобірського сільського голови Радомишльського району Тарасюка С.В., Немиринецького сільського голови Ружинського району Сіротки В.Д., Рижанського сільського голови Хорошівського району Вербило Л.Л., Головинського селищного голови Черняхівського району Гетманенка І.С., Краснопільського сільського голови Чуднівського району Рибак І.М.

7. Начальнику управління організаційного забезпечення депутатської діяльності, роботи постійних комісій та фракцій виконавчого апарату обласної ради Глушенку М.Д.:

7.1. Подати до 05.12.16 в управління фінансового забезпечення, бухгалтерського обліку та аудиту виконавчого апарату обласної ради письмові повідомлення із банківськими реквізитами відповідних сільських рад – переможців обласного конкурсу - для перерахування коштів.

7.2. Підготувати до 02.12.16 свідоцтва обласної ради про присвоєння призових місць переможцям конкурсу для вручення їх на заходах, присвячених Дню місцевого самоврядування.

8. Начальнику управління фінансового забезпечення,  бухгалтерського обліку та аудиту виконавчого апарату обласної ради Слюсарь О.В., відповідно до п. 4 Положення про обласний конкурс серед сільських і селищних рад на кращий санітарний стан та благоустрій території, затвердженого рішеннями обласної ради від 17.05.11 № 174 "Про внесення змін до рішення обласної ради від 23.03.04 № 384 "Про проведення обласного конкурсу серед сільських і селищних рад на кращий санітарний стан та благоустрій території", з урахуванням змін і доповнень", від 12.06.13 № 930 «Про внесення змін до рішення обласної ради від 17.05.11 №174 «Про внесення змін до рішення обласної ради від 23.03.04 № 384 «Про проведення обласного конкурсу серед сільських і селищних рад на кращий санітарний стан та благоустрій території», з урахуванням змін та доповнень, до 12.12.16 перерахувати відповідним  сільським радам – переможцям обласного конкурсу – грошові премії та виплатити грошові винагороди сільським головам.

9. Відповідним сільським радам – переможцям обласного конкурсу – після отримання грошових премій і проведення видатків подати в управління фінансового забезпечення, бухгалтерського обліку та аудиту виконавчого апарату обласної ради до 20 січня 2017 року звіти про використання коштів з відмітками органів Державної казначейської служби про проведення відповідних видатків.

10. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови обласної ради Крамаренка С.М. 

 

 

Голова обласної ради                                           В.В. Ширма