• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Розпорядження з питань управління майном
  • Рік документа: 2017

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
голови обласної ради

від 24.02.17  № 36-Г

Про забезпечення проведення
незалежної аудиторської перевірки

З метою виконання та дотримання вимог чинного законодавства, проведення незалежного аудиту публічного акціонерного товариства “Продцентр”, частка спільної власності територіальних громад області у статутному капіталі якого складає 25% плюс одна акція, керуючись статтею 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, відповідно до рішення обласної ради від 15.12.11 №333 “Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за оренду майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ, міст області, та пропорції її розподілу”, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань бюджету і комунальної власності від 16.12.16 та від 20.02.17:

 

1. Зобов’язати комунальне підприємство “Агенція з питань регіонального розвитку” Житомирської обласної ради спрямувати кошти від оренди нерухомого майна, що передбачені на фінансову підтримку об’єктів спільної власності, у сумі 25000,00 грн. (двадцять п’ять тисяч гривень 00 коп.) на сплату послуг на проведення незалежного аудиту за 2015 рік.

2. Доручити комунальному підприємству “Агенція з питань регіонального розвитку” Житомирської обласної ради укласти договір на виконання робіт з проведення незалежного аудиту публічного акціонерного товариства “Продцентр” з приватною аудиторською фірмою „Інтелект”.

3. Комунальному підприємству “Агенція з питань регіонального розвитку”  Житомирської обласної ради спрямувати кошти за призначенням, про що повідомити обласну раду.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови обласної ради Вілівчука М.О.

 

Голова обласної ради                                                          В.В. Ширма