• Номер скликання: 8 скликання
  • Тип документа: Протоколи погоджувальної ради
  • Рік документа: 2023

                                                                                                                             

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА

Погоджувальна рада Житомирської обласної ради
восьмого скликання №16

 

14.08.2023                                                                                                м. Житомир

Присутніх членів ради -11

         Відкрив та вів засідання заступник голови обласної ради Ширма В.В.

1. СЛУХАЛИ: Про узгодження окремих проєктів рішень.

Заступник голови обласної ради Ширма В.В. повідомив, що надійшло звернення депутата обласної ради Рабіновича О.Ю. включити у порядок денний сесії обласної ради питання «Про звернення депутатів обласної ради до Президента України, Верховної Ради України з питань особливостей оподаткування у період воєнного стану».

Постійна комісія обласної ради з питань соціально-економічного розвитку регіону, інвестиційної діяльності, середнього і малого бізнесу, будівництва, транспорту та зв’язку не прийняла рішення з даного питання.

ВИСТУПИЛИ:

Голова постійної комісії обласної ради з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та розвитку села Ющенко О.М.

Заступник голови обласної ради Ширма В.В. поставив на голосування пропозицію щодо внесення на розгляд обласної ради питання «Про звернення депутатів обласної ради до Президента України, Верховної Ради України з питань особливостей оподаткування у період воєнного стану».

( за – 2,

проти – 9,

утр. – 0,

не гол. – )

ВИРІШИЛИ: Зняти з розгляду проєкт даного рішення.

48. Про обрання представників громадськості у склад поліцейської комісії Управління патрульної поліції в Житомирській області Департаменту патрульної поліції Національної поліції України.

Передбачається обрання у склад поліцейської комісії Управління патрульної поліції в Житомирській області Департаменту патрульної поліції Національної поліції України строком на 3 роки представників громадськості.

Постійна комісія обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності рекомендувала зняти питання з розгляду.

ВИСТУПИЛИ:

Голова постійної комісії обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності правопорядку та антикорупційної діяльності Скидан О.В.

Заступник голови обласної ради Ширма В.В. поставив на голосування пропозицію щодо зняття з розгляду питання «Про обрання представників громадськості у склад поліцейської комісії Управління патрульної поліції в Житомирській області Департаменту патрульної поліції Національної поліції України».

( за – 11,

проти – 0,

утр. – 0,

не гол. – 0)

ВИРІШИЛИ: Зняти з розгляду проєкт даного рішення.

11.    Про внесення змін у рішення  Житомирської обласної ради                від 27.05.2021  № 131 «Про Переліки другого типу об’єктів оренди комунальної власності», зі змінами.

         Питання стосується зміни статусу об’єктів (продовження, розірвання договорів) коригування площ, видалення в зв’язку з оформленням договору купівлі-продажу.

         Надійшов лист Житомирського базового фармацевтичного фахового коледжу Житомирської обласної ради від 26.07.2023 № 291 щодо відкликання питання про включення в Перелік другого типу об’єкта оренди площею 441,2 м. кв, який знаходиться за адресою: вул. Чуднівська, 99,  м. Житомир, для подальшої передачі в оренду без проведення аукціону для розміщення Національного фармацевтичного університету.

Постійна комісія обласної ради з питань бюджету та комунальної власності не підтримала внесення даного питання на розгляд обласної ради.

Заступник голови обласної ради Ширма В.В. поставив на голосування пропозицію щодо зняття з розгляду питання «Про внесення змін у рішення  Житомирської обласної ради від 27.05.2021 № 131 «Про Переліки другого типу об’єктів оренди комунальної власності», зі змінами».

( за – 11,

проти – 0,

утр. – 0,

не гол. – 0)

ВИРІШИЛИ: Зняти з розгляду проєкт даного рішення.

Заступник голови обласної ради Ширма В.В. повідомив, що на засіданні постійної комісії обласної ради з питань бюджету та комунальної власності погоджено для розгляду на сесії питання «Про надання згоди на передачу цілісного майнового комплексу у державну власність» та запропонував підтримати дану пропозицію.

ВИРІШИЛИ: Внести на розгляд 16 сесії обласної ради проєкт даного рішення.

( за – 11,

проти – 0,

утр. – 0,

не гол. – 0)

Заступник голови обласної ради Ширма В.В. повідомив, що Управлінням майном Житомирської обласної ради підготовлено ще 2 проєкти рішень на розгляд обласної ради, а саме: «Про надання дозволів на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок уздовж державного кордону» та «Про надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки».

СЛУХАЛИ: Про надання дозволів на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок уздовж державного кордону.

ВИСТУПИЛИ:

В.о. начальника Управління майном Житомирської обласної ради Сечін Р.С.

ВИРІШИЛИ: Внести на розгляд 16 сесії обласної ради проєкт даного рішення, за умови погодження його на засіданні профільної постійної комісії обласної ради перед сесією.

( за – 11,

проти – 0,

утр. – 0,

не гол. – 0)

СЛУХАЛИ: Про надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки.

ВИСТУПИЛИ:

В.о. начальника Управління майном Житомирської обласної ради Сечін Р.С.

ВИРІШИЛИ: Внести на розгляд 16 сесії обласної ради проєкт даного рішення, за умови погодження його на засіданні профільної постійної комісії обласної ради перед сесією.

( за – 11,

проти – 0,

утр. – 0,

не гол. – 0)

Заступник голови обласної ради Ширма В.В. поставив на голосування пропозицію затвердити в цілому порядок денний сесії обласної ради.

ВИРІШИЛИ: Затвердити порядок денний для внесення на розгляд обласної ради.

( за – 11,

проти – 0,

утр. – 0,

не гол. – о)

2. СЛУХАЛИ: Різне.

Заступник голови обласної ради Ширма В.В. звернувся з проханням до голів фракцій надати кандидатури у секретаріат на сесію.

Заступник голови обласної ради Ширма В.В. повідомив, що є усні звернення депутатів обласної ради щодо рішення РНБО про звільнення  керівників територіальних центрів комплектації та запропонував виконавчому апарату підготувати відповідне звернення.

Голова постійної комісії обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності правопорядку та антикорупційної діяльності Скидан О.В. запропонував перед сесією розглянути дане питання на засіданні  комісії.

Начальник Житомирської обласної військової адміністрації Бунечко В.І. зазначив, що ТЦК працюють на високому рівні, відсутні будь-які корупційні скандали, тому немає потреби готувати звернення з даного питання.

         Заступник голови обласної ради Ширма В.В. подякував усім за роботу та оголосив засідання Погоджувальної ради обласної ради восьмого скликання закритим.

 

 

Заступник голови
обласної ради                                                                                В.В. Ширма