• Номер скликання: 8 скликання
  • Тип документа: Протоколи погоджувальної ради
  • Рік документа: 2023

                                                                                                                             

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА

Погоджувальна рада Житомирської обласної ради
восьмого скликання №17

 

26.09.2023                                                                                                м. Житомир

Присутніх членів ради -13

         Відкрив та вів засідання заступник голови обласної ради Ширма В.В.

1. СЛУХАЛИ: Про узгодження окремих проєктів рішень.

Заступник голови обласної ради Ширма В.В. запропонував перелік питань, запропонованих для розгляду на 17 (позачерговій) сесії обласної ради восьмого скликання, взяти за основу.

( за – 13,

проти – 0,

утр. – 0,

не гол. – 0)

(пропозицію підтримано)

Заступник голови обласної ради Ширма В.В. повідомив, що надійшло звернення депутата обласної ради Рабіновича О.Ю. щодо включення у порядок денний сесії питання «Про звернення депутатів обласної ради до Президента України, Верховної Ради України». Це стосується податку на доходи з фізичних осіб.

Сьогодні питання розглядалося на засіданні постійної комісії обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності.

ВИСТУПИЛИ:

Голова постійної комісії обласної ради постійної комісії обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності правопорядку та антикорупційної діяльності Скидан О.В., голова фракції політичної партії «ЄС» в обласній раді Рабінович О.Ю.

Заступник голови обласної ради Ширма В.В. поставив на голосування пропозицію щодо включення у порядок денний 17 (позачергової) сесії обласної ради питання про звернення депутатів обласної ради до Президента України, Верховної Ради України щодо підтримки Збройних Сил України та недопущення вилучення коштів місцевих громад.

( за – 7,

проти – 0,

утр. – 2,

не гол. – 4)

(пропозицію не підтримано)

ВИРІШИЛИ: Не підтримувати внесення даного питання на розгляд обласної ради.

2. СЛУХАЛИ: Різне.

Заступник голови обласної ради Ширма В.В. звернувся з проханням до голів фракцій надати кандидатури у секретаріат на сесію та порушив питання щодо внесення змін у Регламент обласної ради восьмого скликання, затверджений рішенням обласної ради від 24.12.2020, зі змінами, щодо необхідності обрання секретаріату сесії.

         Заступник голови обласної ради Ширма В.В. подякував усім за роботу та оголосив засідання Погоджувальної ради обласної ради восьмого скликання закритим.

 

Заступник голови
обласної ради                                                                                В.В. Ширма