• Номер скликання: 8 скликання
  • Тип документа: Протоколи погоджувальної ради
  • Рік документа: 2024

                                                                                                                             

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА

Погоджувальна рада Житомирської обласної ради
восьмого скликання №18

 

 

18.12.2023                                                                                               м. Житомир

Присутніх членів ради -12

         Відкрив та вів засідання заступник голови обласної ради Ширма В.В.

1. СЛУХАЛИ: Про узгодження окремих проєктів рішень.

Заступник голови обласної ради Ширма В.В. повідомив, що постійними комісіями обласної ради не погоджені питання про звернення депутатів обласної ради до Президента України, Верховної Ради України щодо заборони народним депутатам України, обраним від політичної партії «Опозиційна платформа за життя», займати посади у ВРУ та про оголошення у Житомирській області 2024 року роком Олени Пчілки (Ольги Петрівни Косач).

57. Про звернення депутатів обласної ради щодо недопущення ускладнення ввезення гуманітарної допомоги (вноситься Рабіновичем О.Ю.).

Постійна комісія обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності рекомендувала дане звернення направити лише Кабінету Міністрів України.

Заступник голови обласної ради Ширма В.В. повідомив, що постійною комісією обласної ради з питань бюджету та комунальної власності рекомендовано Управлінню майном Житомирської обласної ради підготувати проєкт рішення обласної ради щодо розірвання контракту з Корінною Л.В., директором Житомирського обласного спортивного ліцею Житомирської обласної ради.

ВИСТУПИЛИ:

         Голова фракції РПЛ в обласній раді Крамаренко С.М., голова постійної комісії обласної ради з гуманітарних питань Олійник О.В., голова постійної комісії обласної ради з питань бюджету та комунальної власності Дмитрук О.В.,

голова постійної комісії обласної ради з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та розвитку села Ющенко О.М., директор Департаменту регіонального розвитку Житомирської обласної військової адміністрації Хоменко І.В., начальник Житомирської обласної військової адміністрації Бунечко В.І.

Заступник голови обласної ради Ширма В.В. поставив на голосування пропозицію щодо внесення на розгляд обласної ради питання про розірвання контракту з Корінною Л.В.

ВИРІШИЛИ: Підтримати внесення даного питання на розгляд 18 сесії обласної ради. 

( за – 11,

проти – 0,

утр. – 1,

не гол. – 0)

32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки.

Пропонується затвердити технічну документацію із землеустрою щодо поділу земельної ділянки, що перебуває у постійному користуванні Романівського психоневрологічного інтернату Житомирської обласної ради, для ведення особисто селянського господарства, яка розташована за адресою: Житомирська область, Житомирський район, Романівська селищна рада, на дві земельні ділянки: ділянка №1 площею 5,3139 га (кадастровий номер 1821455100:06:000:0484) та ділянка №2 площею 9,6861 га (кадастровий номер 1821455100:06:000:0485).

         Постійна комісія обласної ради з питань  агропромислового комплексу, земельних відносин та розвитку села рекомендувала перенести розгляд даного питання.

ВИСТУПИЛИ:

Голова постійної комісії обласної ради з питань  агропромислового комплексу, земельних відносин та розвитку села Ющенко О.М., в.о. начальника Управління майном Житомирської обласної ради Сечін Р.С., голова постійної комісії обласної ради з питань бюджету та комунальної власності Дмитрук О.В.

Заступник голови обласної ради Ширма В.В. поставив на голосування пропозицію щодо внесення на розгляд обласної ради питання «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки».

ВИРІШИЛИ: Підтримати внесення даного питання на розгляд 18 сесії обласної ради. 

                                                 ( за – 11,

проти – 0,

утр. – 1,

не гол. – 0)

12. Про надання згоди на передачу в  суборенду нежитлового приміщення.

Постійна комісія обласної ради з питань бюджету та комунальної власності не підтримала внесення даного питання на розгляд обласної ради.

ВИСТУПИЛИ:

В.о. начальника Управління майном Житомирської обласної ради Сечін Р.С.

ВИРІШИЛИ: Зняти з розгляду проєкт даного рішення.

( за – 12,

проти – 0,

утр. – 0,

не гол. – 0)

2. СЛУХАЛИ: Різне.

Голова фракції РПЛ в обласній раді Крамаренко С.М. порушив питання щодо розгляду питання про затвердження бюджету Житомирської області на 2024 рік.

Начальник Житомирської обласної військової адміністрації Бунечко В.І. зазначив, що питання затвердження бюджету Житомирської області під час дії воєнного стану належить виключно до компетенції обласної військової адміністрації.

Заступник голови обласної ради Ширма В.В. поставив на голосування пропозицію затвердити в цілому порядок денний сесії обласної ради.

ВИРІШИЛИ: Затвердити порядок денний для внесення на розгляд 18 сесії обласної ради.

( за – 12,

проти – 0,

утр. – 0,

не гол. – 0)

         Заступник голови обласної ради Ширма В.В. подякував усім за роботу та оголосив засідання Погоджувальної ради обласної ради восьмого скликання закритим.

 

Заступник голови
обласної ради                                                                                В.В. Ширма