• Номер скликання: 8 скликання
  • Тип документа: Протоколи погоджувальної ради
  • Рік документа: 2024

                                                                                                                        

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА

Погоджувальна рада Житомирської обласної ради

 восьмого скликання №21

 

24.09.2024                                                                                                  м. Житомир

Усього членів Погоджувальної ради – 15

Присутніх на засіданні ради -11

Відкрив та вів засідання перший заступник голови Житомирської обласної ради Дзюбенко О.М.

Перший заступник голови обласної ради Дзюбенко О.М. запропонував хвилиною мовчання вшанувати пам’ять заступника голови Житомирської обласної ради Ширми В.В.

Перший заступник голови обласної ради Дзюбенко О.М. проінформував, що проєкти рішень обласної ради «Про надання у користування мисливських угідь товариству з обмеженою відповідальністю «Аделаїда Хантер», «Про припинення права користування та надання у користування мисливських угідь Ємільчинській районній організації Українського товариства мисливців та рибалок», «Про надання згоди приватному підприємству «АСК-Групп» на передачу в суборенду нежитлового приміщення» не були підтримані профільними постійними комісіями обласної ради та не будуть включені у перелік питань для розгляду на 21 сесії Житомирської обласної ради.

ВИСТУПИЛИ: Депутат обласної ради, голова фракції ПП «Радикальна партія Олега Ляшка» Крамаренко С.М. зауважив, що питання надання у користування мисливських угідь наразі не є нагальними, враховуючи період дії в державі воєнного стану, у зв’язку з чим немає необхідності вносити їх на розгляд обласної ради. Запропонував  виключити питання 45 («Про надання у користування мисливських угідь товариству з обмеженою відповідальністю «Аделаїда Хантер»), 48 («Про припинення права користування та надання у користування мисливських угідь Ємільчинській районній організації Українського товариства мисливців та рибалок») з переліку питань для розгляду на 21 сесії Житомирської обласної ради. Зазначив, що питання надання у користування мисливських угідь варто вносити на розгляд обласної ради після завершення дії воєнного стану в Україні.

Перший заступник голови Житомирської обласної ради Дзюбенко О.М. зазначив, що питання «Про надання у користування мисливських угідь товариству з обмеженою відповідальністю «Аделаїда Хантер», «Про припинення права користування та надання у користування мисливських угідь Ємільчинській районній організації Українського товариства мисливців та рибалок» потребують довивчення.

Перший заступник голови обласної ради Дзюбенко О.М. поставив на голосування пропозицію щодо виключення з переліку питань, які вносяться на розгляд 21 сесії обласної ради, питання «Про надання у користування мисливських угідь товариству з обмеженою відповідальністю «Аделаїда Хантер» для його довивчення:

( за – 11,

проти – 0,

утр. – 0,

не гол. – 0)

Перший заступник голови обласної ради Дзюбенко О.М. поставив на голосування пропозицію щодо виключення з переліку питань, які вносяться на розгляд 21 сесії обласної ради, питання «Про припинення права користування та надання у користування мисливських угідь Ємільчинській районній організації Українського товариства мисливців та рибалок» для його довивчення:

( за – 10,

проти – 0,

утр. – 1,

не гол. – 0)

СЛУХАЛИ: Про узгодження проєктів рішень, які вносяться на розгляд 21 сесії Житомирської обласної ради восьмого скликання.

Перший заступник голови обласної ради Дзюбенко О.М. зазначив, що на розгляд 21 сесії обласної ради внесено 46 питань та поставив на голосування пропозицію затвердити порядок денний питань, внесених на розгляд ради, в цілому.

ВИРІШИЛИ: Затвердити порядок денний у кількості 46 питань для розгляду на пленарному засіданні  21 сесії Житомирської обласної ради.

( за – 11,

проти – 0,

утр. – 0,

не гол. – 0)

СЛУХАЛИ: Різне (про економічну сутність податків за надання у користування мисливських угідь на території області).

ВИСТУПИЛИ: Начальник обласної військової адміністрації Бунечко В.І., перший заступник голови обласної ради Дзюбенко О.М. депутат обласної ради, голова постійної комісії  обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності,

місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності Скидан О.В. (ПП «Сила і Честь»), депутат обласної ради, голова фракції ПП «Радикальна партія Олега Ляшка» Крамаренко С.М., депутат обласної ради Рибак Н.І. (позафракційна).

Перший заступник голови обласної ради Дзюбенко О.М. подякував усім за роботу та оголосив засідання Погоджувальної ради обласної ради восьмого скликання закритим.

 

 

Перший заступник
голови обласної ради                                                                     О.М. Дзюбенко