• Номер скликання: 8 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2022

 trizyb1

Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Дванадцята  сесія                                                                                 VIIІ скликання

від  07.12.2022  № 443

Про внесення змін у рішення
Житомирської обласної ради
від 24.12.2020 № 13 «Про Регламент
обласної ради VIII  скликання», зі змінами

Відповідно до статей 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності від 02.12.2022, обласна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Внести зміни у рішення Житомирської обласної ради від 24.12.2020 № 13 «Про Регламент обласної ради VIII  скликання», зі змінами, доповнивши абзац 2 частини «Відкрите голосування здійснюється:» статті 55 додатка до рішення  «Регламент обласної ради VIII скликання» текстом наступного змісту:

«Голосування депутатом може проводитися його особистим підписом у бюлетені для голосування з питань порядку денного сесії на окремих аркушах,  пропечатаних печаткою «Виконавчий апарат обласної ради» та із зазначенням  граф «за», «проти», «утримався».».

  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності.

Заступник голови

обласної ради                                                                                     В.В. Ширма