• Номер скликання: 8 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2022


trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Дванадцята сесія VIІІ скликання

від 07.12.2022 № 476

Про надання згоди на затвердження
технічної документації із землеустрою

Відповідно до ст. ст. 8, 79-1, 122, п.п. 5 ч. 5 ст. 186 Земельного кодексу України, ст. ст. 22, 55 Закону України «Про землеустрій», ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши звернення ДП «Радомишльський лісгосп АПК» Житомирського обласного комунального підприємства «Житомироблагроліс» Житомирської обласної ради від 13.07.2022 № 122, від 28.10.2022 № 202, від 28.10.2022 № 203, від 16.11.2022 № 221, від 08.11.2022 № 211, від 10.08.2022 № 148, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та розвитку села від 01.12.2022, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати згоду дочірньому підприємству «Радомишльський лісгосп АПК» Житомирського обласного комунального підприємства «Житомироблагроліс» Житомирської обласної ради на затвердження:
1.1. Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) в постійне користування загальною площею 517.3000 га ДП «Радомишльський лісгосп АПК» ЖОКАП «Житомироблагроліс» для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг, що знаходиться на території Радомишльської міської ради (бувшої Вепринської сільської ради) Житомирського району Житомирської області.
1.2. Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) в постійне користування загальною площею 104,3000 га ДП «Радомишльський лісгосп АПК» ЖОКАП «Житомироблагроліс» для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг, що знаходиться на території Радомишльської міської ради (бувшої Верлоцької сільської ради) Житомирського району Житомирської області.

1.3. Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) в постійне користування загальною площею 485,6000 га ДП «Радомишльський лісгосп
АПК» ЖОКАП «Житомироблагроліс» для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг, що знаходиться на території Радомишльської міської
ради (бувшої Великорацької сільської ради) Житомирського району Житомирської області.
1.4. Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) в постійне користування загальною площею 648,0000 га ДП «Радомишльський лісгосп АПК» ЖОКАП «Житомироблагроліс» для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг, що знаходиться на території Радомишльської міської ради (бувшої Заньківської сільської ради) Житомирського району Житомирської області.
1.5. Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) в постійне користування загальною площею 90,0000 га ДП «Радомишльський лісгосп АПК» ЖОКАП «Житомироблагроліс» для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг, що знаходиться на території Радомишльської міської ради Житомирського району Житомирської області.
1.6. Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) в постійне користування загальною площею 33,4000 га ДП «Радомишльський лісгосп АПК» ЖОКАП «Житомироблагроліс» для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг, що знаходиться на території Радомишльської міської ради (бувшої Межиріцької сільської ради) Житомирського району Житомирської області.
1.7. Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) в постійне користування загальною площею 348,9000 га ДП «Радомишльський лісгосп АПК» ЖОКАП «Житомироблагроліс» для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг, що знаходиться на території Радомишльської міської ради (бувшої Пилиповицької сільської ради) Житомирського району Житомирської області.
1.8. Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) в постійне користування загальною площею 1036,5000 га ДП «Радомишльський лісгосп АПК» ЖОКАП «Житомироблагроліс» для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг, що знаходиться на території Потіївської сільської ради (бувшої Новобудської сільської ради) Житомирського району Житомирської області.
1.9. Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) в постійне користування загальною площею 646,5000 га ДП «Радомишльський лісгосп АПК» ЖОКАП «Житомироблагроліс» для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг, що знаходиться на території Радомишльської міської ради (бувшої Забілоцької сільської ради) Житомирського району Житомирської області.
1.10. Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) в постійне
користування загальною площею 129,2000 га ДП «Радомишльський лісгосп АПК» ЖОКАП «Житомироблагроліс» для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг, що знаходиться на території Радомишльської міської ради (бувшої Заболотської сільської ради) Житомирського району Житомирської області.
2. Керівнику ДП «Радомишльський лісгосп АПК» Житомирського обласного комунального підприємства «Житомироблагроліс» забезпечити проведення державної реєстрації права власності на земельні ділянки за територіальними громадами сіл, селищ, міст області в особі Житомирської обласної ради та права постійного користування за підприємством.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та розвитку села.

Заступник голови
обласної ради                        В.В. Ширма