• Номер скликання: 8 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2022


trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Дванадцята сесія VІIІ скликання

від 07.12.2022 № 470

Про надання у користування мисливських угідь
громадській організації «Мисливсько-рибальський
клуб «Березники»

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 21, 22 Закону України «Про мисливське господарство та полювання», розглянувши подання Державного агентства лісових ресурсів України від 12.05.2022 № 03-11/1933-22, погодження Житомирської обласної державної адміністрації від 18.02.2022 № 911/2-22/19, клопотання громадської організації «Мисливсько-рибальський клуб «Березники» від 27.05.2022 №9, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань екології, охорони навколишнього середовища та використання природних ресурсів від 30.11.2022, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати у користування громадській організації «Мисливсько-рибальський клуб «Березники» на території Ємільчинської селищної ради Новоград-Волинського району Житомирської області мисливські угіддя загальною площею 4570,2341 га терміном 25 років згідно з додатком.

2. Громадській організації «Мисливсько-рибальський клуб «Березники»:

2.1. Забезпечити упорядкування мисливських угідь, замовивши виготовлення проєкту організації і розвитку мисливського господарства у спеціалізованій організації, яка має ліцензію на виконання такого виду робіт.

2.2. Укласти договір щодо умов ведення мисливського господарства з центральним органом виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері лісового та мисливського господарства.

2.3. Для регулювання відносин, визначення розміру та порядку внесення плати за користування мисливськими угіддями укласти відповідні договори з власниками або користувачами земельних ділянок, на яких знаходяться ці угіддя.

2.4. Приступити до користування мисливськими угіддями лише після затвердження в установленому порядку проєкту організації і розвитку мисливського господарства, укладення договору щодо умов ведення мисливського господарства.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань екології, охорони навколишнього середовища та використання природних ресурсів.

Заступник голови
обласної ради                                            В.В. Ширма

Додаток до рішення