• Номер скликання: 8 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2022

 

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Дванадцята сесія                                                                              VIIІ скликання

від 07.12.2022 № 457

Про затвердження передавального акта
комунального закладу
«Обласна бібліотека для юнацтва»
Житомирської обласної ради

Відповідно до ст. ст. 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», ст. 107 Цивільного кодексу України, рішення Житомирської обласної ради від 14.07.2022 №406 «Про припинення комунального закладу «Обласна бібліотека для юнацтва» Житомирської обласної ради реорганізувавши його шляхом приєднання до Обласної бібліотеки для дітей Житомирської обласної ради», розглянувши лист голови комісії з припинення комунального закладу «Обласна бібліотека для юнацтва» Житомирської обласної ради  від 30.11.2022 №77, враховуючи рекомендації постійної комісії  обласної ради з гуманітарних питань від 01.12.2022, обласна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити передавальний акт комунального закладу «Обласна бібліотека для юнацтва» Житомирської обласної ради (код ЄДРПОУ 02219820, юридична адреса: 10029, Житомирська область, м. Житомир, вулиця Михайла Грушевського, будинок 9) згідно з додатком.
  1. Голові комісії з припинення комунального закладу «Обласна бібліотека для юнацтва» Житомирської обласної ради надати передавальний акт державному реєстратору для проведення державної реєстрації припинення юридичної особи у порядку, визначеному чинним законодавством України.
  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з гуманітарних питань.

 

 

Заступник голови
обласної ради                                                                                          В.В. Ширма

Додаток до рішення