• Номер скликання: 8 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2022

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Дванадцята  сесія                                                                            VІІІ скликання

від 07.12.2022 № 468

Про внесення змін та затвердження
у новій редакції Статуту комунального
некомерційного підприємства
«Житомирський обласний спеціалізований
будинок дитини для дітей-сиріт та дітей,
які залишились без піклування батьків»
Житомирської обласної ради

Відповідно до ст. ст. 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши лист КНП «Житомирський обласний спеціалізований будинок дитини для дітей-сиріт та дітей, які залишились без піклування батьків» Житомирської обласної ради від 30.11.2022 № 299/02-09, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров`я, соціального захисту населення та у справах ветеранів від 01.12.2022, обласна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Внести зміни та затвердити у новій редакції Статут комунального некомерційного підприємства «Житомирський обласний спеціалізований  будинок дитини для дітей-сиріт та дітей, які залишились без піклування батьків»

Житомирської обласної ради (додається).

  1. Керівнику комунального некомерційного підприємства «Житомирський обласний спеціалізований будинок дитини для дітей-сиріт та дітей, які залишились без піклування батьків» Житомирської обласної ради забезпечити здійснення державної реєстрації Статуту у новій редакції, про що повідомити обласній раді у місячний термін.
  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань охорони здоров`я, соціального захисту населення та у справах ветеранів.

Заступник голови

обласної ради                                                                                    В.В. Ширма

Додакто до рішення