• Номер скликання: 8 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2022

 trizyb1Україна

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА

РІШЕННЯ

Дванадцята сесія                                                                           VІІІ  скликання

від 07.12.2022 № 450

Про надання згоди на

передачу майна в суборенду

Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 22 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», пункту 10 постанови Кабінету Міністрів України від 27.05.2022 № 634 «Про особливості оренди державного та комунального майна  у період воєнного стану», розглянувши звернення комунального підприємства «Футбольний клуб «Полісся» Житомирської міської ради  від 23.11.2022 №№ 89, 90, товариства з обмеженою відповідальністю  «ФК «Полісся» від 23.11.2022 № 10, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з гуманітарних питань від 01.12.2022, обласна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Надати згоду комунальному підприємству «Футбольний клуб «Полісся» Житомирської міської ради на передачу товариству з обмеженою відповідальністю «ФК «Полісся» в суборенду нежитлового приміщення (спортивний клуб - будинок бази) площею 788,5 кв м з комплексом індивідуально визначеного рухомого майна за адресою: Житомирська область, Глибочицька сільська рада, Станишівське лісництво, квартал 25, виділ 13, будинок 1, на період дії воєнного стану та 12 місяців після його закінчення, але у будь-якому разі не довше строку договору оренди.
  1. Комунальному підприємству «Футбольний клуб «Полісся» Житомирської міської ради та товариству з обмеженою відповідальністю «ФК «Полісся» укласти договір суборенди щодо майна, зазначеного в пункті 1 даного рішення, відповідно до вимог чинного законодавства України та повідомити обласній раді протягом 3 днів з моменту його укладення.
  1. Доручити комунальному підприємству «Агенція з питань регіонального розвитку» Житомирської обласної ради оприлюднити в електронній торговій системі договір суборенди, зазначений в пункті 2 даного рішення, протягом п’яти робочих днів з дати їх укладення.
  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з гуманітарних питань.

Заступник голови

обласної ради                                                                               В.В. Ширма