• Номер скликання: 8 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2022

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Одинадцята сесія                                                                            VIІІ скликання

від  14.07.2022 № 400

Про подання
до Верховної Ради України
про перейменування
Новоград-Волинського району
Житомирської області

Відповідно до пункту 26 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши рішення Новоград-Волинської районної  ради від 23.06.2022 № 159 «Про пропозицію перейменування Новоград-Волинського району Житомирської області у Звягельський район»,  протокол громадських слухань з питань перейменування Новоград-Волинського району Житомирської області у Звягельський район від 28.01.2022, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності від 11.07.2022, обласна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Підтримати рішення Новоград-Волинської районної ради від 23.06.2022 № 159 «Про пропозицію перейменування Новоград-Волинського району Житомирської області у Звягельський район».
  2. Порушити питання щодо подання до Верховної Ради України щодо перейменування Новоград-Волинського району Житомирської області на Звягельський район.
  3. Доручити виконавчому апарату Житомирської обласної ради підготувати текст подання щодо перейменування Новоград-Волинського району Житомирської області на Звягельський район.
  4. Доручити голові Житомирської обласної ради або особі, яка виконує його обов’язки, підписати подання щодо перейменування Новоград-Волинського району Житомирської області на  Звягельський район.
  1. Направити подання щодо перейменування Новоград-Волинського району Житомирської області на Звягельський район у Верховну Раду України.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності.

Заступник голови

обласної ради                                                                                 В.В. Ширма