• Номер скликання: 8 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2022

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Одинадцята сесія                                                                            VIІІ скликання

від 14.07.2022 № 422

Про структуру та чисельність
виконавчого апарату
Житомирської обласної ради

Відповідно до статей 43, 58 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», з метою забезпечення виконавчим апаратом Житомирської обласної ради повноважень, визначених Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності    від 11.07.2022 , обласна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити структуру та чисельність виконавчого апарату Житомирської обласної ради згідно з додатком.
  2. Доручити голові Житомирської обласної ради або особі, яка виконує його обов’язки, затвердити штатний розпис виконавчого апарату Житомирської обласної ради не пізніше ніж за 14 днів з моменту прийняття рішення та, у разі необхідності, вносити у нього зміни в межах затвердженої чисельності.
  3. Доручити голові Житомирської обласної ради або особі, яка виконує його обов’язки, внести зміни в положення про управління та відділи виконавчого апарату Житомирської обласної ради, затвердивши їх відповідно  до структури та чисельності виконавчого апарату Житомирської обласної ради згідно з затвердженими управліннями та відділами  на момент їх утворення.
  4. Визнати таким, що втратив чинність пункт 1 рішення Житомирської обласної ради від 27.05.2021 № 163 «Про структуру та чисельність виконавчого апарату Житомирської обласної ради».
  5. Контроль за виконанням рішення залишаю за собою.

Заступник голови

обласної ради                                                                                 В.В. Ширма

Додаток до рішення