• Номер скликання: 8 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2022

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Одинадцята  сесія                                                                               VІIІ скликання

від 14.07.2022 № 412

Про припинення дитячо-юнацької спортивної
школи Житомирської обласної ради реорганізувавши
її шляхом приєднання до Житомирської обласної
дитячо-юнацької спортивної школи «Динамівець»
Житомирської обласної ради

         Керуючись ст. ст. 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 104-107 Цивільного кодексу України, з метою оптимізації витрат, розглянувши подання обласної військової адміністрації від 06.07.2022 № 3829/2-22/45, враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради з гуманітарних питань від 11.07.2022, з питань комунальної власності та майнових відносин від 11.07.2022, обласна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Припинити дитячо-юнацьку спортивну школу Житомирської обласної ради (код ЄДРПОУ 34788740, юридична адреса: м. Житомир, вулиця Небесної Сотні, 11) реорганізувавши її шляхом приєднання до Житомирської обласної дитячо-юнацької спортивної школи «Динамівець» Житомирської обласної ради (код ЄДРПОУ 40888897, юридична адреса: м. Житомир, вулиця Чуднівська, 113).
  2. Вважати правонаступником дитячо-юнацької спортивної школи Житомирської обласної ради щодо майна, прав та обов’язків Житомирську обласну дитячо-юнацьку спортивну школи «Динамівець» Житомирської обласної ради.
  3. На виконання п.1 даного рішення утворити комісію з припинення дитячо-юнацької спортивної школи Житомирської обласної ради згідно з додатком 1.

Місцезнаходження комісії з припинення: м. Житомир, вулиця  Чуднівська, 113.

  1. Передати правонаступнику - Житомирській обласній дитячо-юнацькій спортивній школі «Динамівець» Житомирської обласної ради, згідно з передавальним актом, майно, закріпивши його на праві оперативного управління, права та обов’язки дитячо-юнацької спортивної школи Житомирської обласної ради.
  2. На виконання п.1 даного рішення встановити порядок та строки проведення припинення дитячо-юнацької спортивної школи Житомирської обласної ради згідно з додатком 2.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань комунальної власності та майнових відносин.

Заступник голови

обласної  ради                                                                                       В.В. Ширма

Додаток до рішення