• Номер скликання: 8 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2022

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Одинадцята сесія                                                                         VІIІ скликання

від 14.07.2022 № 438   

Про передачу у комунальну власність
Овруцької міської територіальної громади
нерухомого майна, що знаходиться
за адресою: Коростенський район,                    
с. Великий Кобилин, вул. Церковна, 48

Відповідно до законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», рішення  Овруцької міської ради від 26.05.2022 № 1292 «Про надання згоди на прийняття майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирської області у комунальну власність Овруцької міської ради», враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань комунальної власності та майнових відносин від 11.07.2022, обласна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Передати безоплатно зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирської області з балансу комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради у комунальну власність Овруцької міської територіальної громади нерухоме майно (реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 1640678818242) загальною площею 1505,8 кв. м, що знаходиться за адресою: Коростенський (Овруцький) район, с. Великий Кобилин, вул. Церковна, 48.
  1. Передачу нерухомого майна здійснити відповідно до чинного законодавства.
  1. Вилучити з господарського відання комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради нерухоме майно, зазначене у пункті 1 рішення.
  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань комунальної власності та майнових відносин.

 

 

Заступник голови

обласної ради                                                                                            В.В. Ширма