• Номер скликання: 8 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2022

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Одинадцята  сесія                                                                          VIІI скликання

від 14.07.2022  № 416

Про припинення Житомирського
обласного магазину наочних посібників
та навчального обладнання  Житомирської обласної ради
шляхом приєднання до комунального  підприємства
по експлуатації адмінбудинків
Житомирської обласної ради

Керуючись ст. ст. 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 104-107 Цивільного кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань комунальної власності та майнових відносин від 11.07.2022, обласна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Припинити Житомирський обласний магазин наочних посібників та навчального обладнання Житомирської обласної ради (код ЄДРПОУ 02124373, юридична адреса: м Житомир, вул. Вокзальна,10) шляхом приєднання до комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради (код ЄДРПОУ 04011928, юридична адреса: м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 12).
  1. Вважати правонаступником Житомирського обласного магазину наочних посібників та навчального обладнання Житомирської обласної ради щодо майна, прав та обов’язків комунальне підприємство по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради.
  1. Утворити комісію з припинення Житомирського обласного магазину наочних посібників та навчального обладнання Житомирської обласної ради шляхом приєднання до комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради для проведення інвентаризації майна, складення передавального акта і здійснення інших заходів щодо припинення згідно з додатком 1.

Місцезнаходження комісії з припинення Житомирського обласного магазину наочних посібників та навчального обладнання  Житомирської обласної ради шляхом приєднання до комунального підприємства  по експлуатації адмінбудинків  Житомирської обласної ради: м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 12.

  1. Передати правонаступнику – комунальному підприємству по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради, згідно з передавальним актом, майно, закріпивши його на праві господарського відання, права та обов’язки Житомирського обласного магазину наочних посібників та навчального обладнання Житомирської обласної ради.
  2. Встановити порядок та строки проведення припинення Житомирського обласного магазину наочних посібників та навчального обладнання  Житомирської обласної ради шляхом приєднання до комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків  Житомирської обласної ради згідно з додатком 2.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань комунальної власності та майнових відносин.

Заступник голови

обласної ради                                                                                  В.В. Ширма

Додаток до рішення