• Номер скликання: 8 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2022

trizyb1

Україна
ЖИТОМИРСЬКА  ОБЛАСНА  РАДА
РІШЕННЯ

Десята  сесія

 

VIІІ скликання

від  16.06.2022

№ 396

 

Про припинення права  користування мисливськими угіддями  Ємільчинській

районній організації  Українського товариства мисливців і рибалок

    

      Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 9, 23 Закону України «Про мисливське господарство та полювання», статті 15 Закону України «Про тваринний світ», розглянувши подання Державного   агентства   лісових   ресурсів   України  від  14.09.2021  № 03-11/3453-19,  враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань екології, охорони навколишнього середовища та використання природних ресурсів  від  07.06.2022, обласна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Припинити право користування частиною мисливських угідь площею  2035,5 га, у тому числі польових угідь   площею 2035,5 га, на території Ємільчинської селищної ради Новоград-Волинського району Житомирської області Ємільчинській районній організації  Українського товариства мисливців і рибалок у зв’язку з добровільною відмовою від користування.
  2. Житомирському обласному управлінню лісового та мисливського господарства забезпечити здійснення охорони тварин у межах мисливських угідь, користування якими припинено.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань екології, охорони навколишнього середовища та використання природних ресурсів.

Заступник  голови

обласної ради

   

                   

                        В.В. Ширма