• Номер скликання: 8 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2021

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Восьма сесія                                                                                         VIІI скликання

від  16.12.2021 №310

Про обласну Програму
«Здоров’я населення Житомирщини»
на 2022 рік

Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Бюджетного кодексу України, розглянувши подання обласної державної адміністрації від 23.11.2021 № 6634/2-21/45, враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів від 08.12.2021, з питань бюджету та фінансів від 13.12.2021, обласна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити обласну Програму «Здоров’я населення Житомирщини» на 2022 рік (далі – Програма) згідно з додатком 1.
  2. Затвердити Порядок використання коштів обласного бюджету, передбачених на виконання заходів Програми, згідно з додатком 2.
  3. Відповідальними виконавцями Програми та головними розпорядниками коштів обласного бюджету, передбачених на виконання її заходів, визначити Департамент охорони здоров’я та Департамент регіонального розвитку Житомирської обласної державної адміністрації.
  4. Рекомендувати органам місцевого самоврядування області розробити та затвердити відповідні програми, передбачивши фінансування на їх реалізацію.
    5. Відповідальним виконавцям Програми двічі у рік звітувати про хід її виконання.
    6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів.

Голова обласної ради                                                                           В.І. Федоренко

Додаток до рішення