• Номер скликання: 8 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2021

 

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Восьма  сесія                                                                                        VIIІ скликання

Від 16.12.2021  № 366

Про внесення змін у рішення
Житомирської обласної ради
від 24.12.2020 № 13
«Про Регламент обласної
ради VIIІ скликання»

Відповідно до  статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, на виконання протокольного рішення Житомирської обласної ради від 04.11.2021 №10, враховуючи рекомендації  постійної комісії  обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності від 07.12.2021, обласна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Внести зміни у рішення Житомирської обласної ради від 24.12.2020 № 13 «Про Регламент обласної ради VIIІ скликання», виклавши абзац перший статті 15 розділу «ІІІ. Порядок денний сесії» в наступній редакції:

«Пропозиції до проєкту порядку денного сесії вносяться головою обласної ради, постійними комісіями, депутатськими фракціями, депутатами обласної ради, головою обласної державної адміністрації не пізніш як за десять  робочих днів до відкриття сесії.».

  1. 2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності.

         

 

Голова обласної ради                                                                        В.І. Федоренко