• Номер скликання: 8 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2021

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Восьма сесія                                                                                                VIIІ скликання

від  16.12.2021  № 323

Про Програму
фінансової підтримки
комунальних підприємств
на 2022 рік

Відповідно до статей 71, 91 Бюджетного кодексу України, Господарського кодексу України, статей  43, 47, 49 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення стабільної роботи та беззбиткової діяльності комунальних підприємств, що перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирської області, враховуючи рекомендації постійних комісій   обласної ради з питань   комунальної   власності   та майнових відносин  від 13.12.2021, з питань бюджету та фінансів від  13.12.2021, обласна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Програму фінансової підтримки комунальних підприємств, що перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирської області, на 2022 рік (далі – Програма) згідно з додатком.
  1. Департаменту фінансів Житомирської облдержадміністрації проводити фінансування заходів, передбачених на виконання Програми, в межах затверджених асигнувань в обласному бюджеті Житомирської області на 2022 рік.
  1. Головним розпорядником коштів Програми визначити виконавчий апарат Житомирської обласної ради.
  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань комунальної власності та майнових відносин.

Голова обласної ради                                                                       В.І. Федоренко

Додаток до рішення