• Номер скликання: 8 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2021

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

 

Восьма сесія                                                                                        VIІI скликання

від 16.12.2021 № 356

Про погодження делегування
функцій замовника

Відповідно до статей 43, 44 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши звернення виконавчого комітету Житомирської міської ради від 10.11.2021 № 24/5588, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань бюджету та фінансів від 13.12.2021, обласна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Погодити делегування функцій замовника на проєктування та будівництво об’єкта «Реконструкція території благоустрою комунального закладу «Житомирська обласна універсальна наукова бібліотека імені Олега Ольжича» за адресою: м. Житомир, бульвар Новий, 4», який розташований на земельній ділянці комунальної власності з кадастровим номером 1810136600:03:029:0004, управлінню капітального будівництва Житомирської міської ради.
  2. Надати згоду директору Департаменту регіонального розвитку Житомирської обласної державної адміністрації - єдиному замовнику (головному розпоряднику коштів) з будівництва, реконструкції, реставрації та капітального ремонту об’єктів, що фінансуються за рахунок коштів обласного бюджету, на укладення договору про делегування функцій замовника з управлінням капітального будівництва Житомирської міської ради, за умови дотримання вимог чинного законодавства.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету та фінансів.

Голова обласної ради                                                                      В.І. Федоренко