• Номер скликання: 8 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2021

 

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА

РІШЕННЯ

Шоста сесія                 VІІІ скликання                                                    

від   04.11.2021  №  242

Про обласну Програму забезпечення
реалізації державної політики із здійснення
державного нагляду (контролю) у сфері
охорони навколишнього природного
середовища, раціонального використання,
відтворення і охорони природних ресурсів
на території Житомирської області
на 2021 – 2025 роки

Відповідно до Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Бюджетного кодексу України, статті 6 Закону України „Про охорону навколишнього природного середовища”, з метою реалізації державної політики із здійснення нагляду і контролю у галузі охорони довкілля, розглянувши подання обласної державної адміністрації від 03.11.2021 № 6207/2-21/45, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань екології, охорони навколишнього середовища та використання природних ресурсів від 03.11.2021, обласна рада        

ВИРІШИЛА:        

  1. Затвердити обласну Програму забезпечення реалізації державної політики із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів на території Житомирської області на 2021 – 2025 роки (далі – Програма) згідно з додатком 1.
  2. Затвердити Порядок використання коштів обласного бюджету, передбачених для виконання заходів Програми, згідно з додатком 2.
  3. Відповідальним виконавцем Програми та головним розпорядником коштів, передбачених на виконання її заходів, визначити Державну екологічну інспекцію Поліського округу.
  4. Державній екологічній інспекції Поліського округу забезпечити виконання заходів Програми та щороку до 15 січня звітувати про хід  її виконання.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань екології, охорони навколишнього середовища та використання природних ресурсів.

 

 

Голова обласної ради                                                                          В.І. Федоренко

Додаток до рішення