• Номер скликання: 8 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2021

 

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Шоста сесія                                                                                      VIІІ скликання

від 04.11.2021 № 287

Про внесення змін у рішення
Житомирської обласної ради
від 29.07.2021 №188

Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про державно-приватне партнерство», «Про концесію», Порядком проведення аналізу ефективності здійснення державно-приватного партнерства, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України  від 11 квітня 2011 року № 384 (у редакції від 22 квітня 2020 року  № 294), враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів від 26.10.2021, з питань комунальної власності та майнових відносин  від 27.10.2021, з питань бюджету та фінансів від 02.11.2021, обласна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Внести зміни у рішення Житомирської обласної ради від 29.07.2021 №188 «Про доцільність здійснення державно-приватного партнерства у формі концесії», а саме:

1.1. Вивести зі складу комісії з питань організації та проведення концесійного конкурсу щодо об’єкта: КНП «Житомирський обласний онкологічний диспансер» Житомирської обласної ради (в частині приміщення радіологічного відділення), визначеного згідно з додатком 1 до рішення, Гринчука Сергія Олексійовича - завідуючого хіміотерапевтичним відділенням комунального некомерційного підприємства «Житомирський обласний онкологічний диспансер» Житомирської обласної ради.

1.2. Ввести у склад комісії з питань організації та проведення концесійного конкурсу щодо об’єкта: КНП «Житомирський обласний онкологічний диспансер» Житомирської обласної ради (в частині приміщення радіологічного відділення), визначений згідно з додатком 1 до рішення, Торбаса Олександра Михайловича – директора комунального некомерційного підприємства «Обласний медичний центр вертебрології і реабілітації» Житомирської обласної ради, та Латашевича Андрія Андрійовича - начальника відділу орендних відносин та економічного аналізу діяльності суб’єктів спільної власності управління майном виконавчого апарату Житомирської обласної ради.

  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради з питань комунальної власності та майнових відносин, з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів.

 

 

Голова обласної ради                                                                     В.І. Федоренко