• Номер скликання: 8 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2021

 

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Шоста сесія                                    VIIІ скликання

від 04.11.2021 № 260

Про затвердження передавального акта
Малинського районного комунального
підприємства з технічної  інвентаризації
Житомирської обласної ради

Відповідно до ст. ст. 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 107 Цивільного кодексу України, Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань», рішення обласної ради від 27.05.2021 № 149 «Про припинення Малинського районного комунального підприємства з технічної інвентаризації Житомирської обласної ради шляхом приєднання до комунального підприємства «Коростенське міжміське бюро технічної інвентаризації» Житомирської обласної ради», розглянувши лист голови комісії з припинення Малинського районного комунального підприємства з технічної інвентаризації Житомирської обласної ради шляхом приєднання до комунального підприємства «Коростенське міжміське бюро технічної інвентаризації» Житомирської обласної ради від 17.08.2021 №167, враховуючи рекомендації постійної комісії  обласної ради з питань  комунальної власності та майнових відносин від 27.10.2021, обласна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити передавальний акт Малинського районного комунального підприємства з технічної інвентаризації Житомирської обласної ради, код ЄДРПОУ 22064745, юридична адреса: м. Малин, вулиця Винниченка, 23/1 (додається).
  1. Голові комісії з припинення Малинського районного комунального підприємства з технічної інвентаризації Житомирської обласної ради шляхом приєднання до комунального підприємства «Коростенське міжміське бюро технічної інвентаризації» Житомирської обласної ради надати передавальний акт державному реєстратору для проведення державної реєстрації припинення юридичної особи у порядку, визначеному чинним законодавством України.
  1. У зв’язку зі зміною адміністративно-територіального устрою районів Житомирської області, комунальним підприємствам БТІ Житомирської обласної ради привести свої зони обслуговування у відповідність до новоутвореного устрою.
  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань комунальної власності та майнових відносин.

 

 

Голова обласної ради                                                                    В.І. Федоренко

Додаток до рішення