• Номер скликання: 8 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2021

 

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Шоста сесія                                                                                     VIІI скликання

від 04.11.2021 № 255

Про надання згоди ДП «Малинський
лісгосп АПК» Житомирського
обласного комунального
агролісогосподарського підприємства
«Житомироблагроліс»
Житомирської обласної ради
на розроблення технічної
документації із землеустрою

       Відповідно до ст. ст. 8, 79-1, 122 Земельного кодексу України, ст. ст. 22, 55 Закону України «Про землеустрій», ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши звернення дочірнього підприємства «Малинський лісгосп АПК» Житомирського обласного комунального агролісогосподарського підприємства «Житомироблагроліс» Житомирської обласної ради від 27.07.2021 № 198, враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та розвитку села від 22.10.2021, з питань комунальної власності та майнових відносин від 27.10.2021, обласна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Надати згоду дочірньому підприємству «Малинський лісгосп АПК» Житомирського обласного комунального агролісогосподарського підприємства «Житомироблагроліс» Житомирської обласної ради на розроблення технічної документації із землеустрою щодо відновлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) загальною площею 613,5 га (відповідно до державного акта серії ЯЯ №075607), які перебувають у користуванні вказаного підприємства та розташовані на території Чоповицької селищної ради Коростенського району Житомирської області.
  1. Розроблення технічної документації із землеустрою щодо відновлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) провести згідно з чинним законодавством.
  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань комунальної власності та майнових відносин.

 

 

Голова обласної ради                                                                    В.І. Федоренко