• Номер скликання: 8 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2021

 

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Шоста  сесія                                                                                          VIIІ скликання

від 04.11.2021 № 249

Про внесення змін у рішення
Житомирської обласної ради
від 21.12.2017 № 900
“Про затвердження Положення про
порядок управління об’єктами спільної
власності територіальних громад сіл,
селищ, міст області”, зі змінами

Із змінами, внесеними згідно з

рішенням обласної ради:                        

 
  від 16.12.2021 №352

      Відповідно до  статей 43, 60  Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, розглянувши подання депутата Житомирської обласної ради Костюшко І.В. від 14.07.2021, враховуючи рекомендації  постійних комісій  обласної ради з питань охорони здоров’я,  соціального захисту населення та у справах ветеранів від 26.10.2021, з гуманітарних питань від 28.10.2021, з питань комунальної власності та майнових відносин від 27.10.2021, обласна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Внести зміни у рішення Житомирської обласної ради від 21.12.2017 № 900 “Про затвердження Положення про порядок управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області”, зі змінами, виклавши абзац 4  пункту 7 додатка до рішення  у такій редакції:

“- у період між сесіями обласної ради призначає виконуючих обов’язки (покладає виконання обов’язків) керівників підприємств, установ, організацій з урахуванням пропозицій депутатів обласної ради  з подальшим розглядом цього питання профільною комісією обласної ради та оголошенням конкурсу на цю посаду протягом двох місяців з моменту призначення виконуючих обов’язки (покладено виконання обов’язків) керівників;”.

(пункт 1 втратив чинність відповідно до рішення обласної ради від 16.12.2021 №352)

  1. Управлінню майном виконавчого апарату Житомирської обласної ради розробити та внести на розгляд чергової сесії Житомирської обласної ради Положення про порядок управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області у новій редакції.
  2. Протягом року оголосити конкурси на заміщення вакантних посад керівників підприємств, установ, організацій, що перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирської області, для підприємств, установ, організацій, у яких призначено виконуючих обов’язки (покладено виконання обов’язків) керівників.
  1. Пункти 1 та 3 цього рішення набирають чинності з дня прийняття рішення про Положення про порядок управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області у новій редакції.
  1. 5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань комунальної власності та майнових відносин.

         

 

Голова обласної ради                                                                        В.І. Федоренко