• Номер скликання: 8 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2021


trizyb1
Україна

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

П’ята сесія      VІIІ скликання

від 29.07.2021     № 196

Про розподіл використання коштів, що надходять
у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського
та лісогосподарського виробництва,
на 2021 рік

Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 209 Земельного кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та розвитку села від 19.07.2021, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити розподіл використання коштів, що надходять у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва, на 2021 рік:
1.1. Шляхом надання субвенції на загальну суму 300 тис. грн відповідним сільським радам на проведення нормативної грошової оцінки земель у межах населених пунктів, згідно з додатком.
1.2. Шляхом надання субвенції у сумі 508,4тис. грн Словечанській сільській раді Коростенського району на проведення робіт з охорони земель, у тому числі на початок робіт по об’єкту «Будівництво протиерозійних споруд на землях Словечансько-Овруцького кряжу в районі сіл Словечне, Антоновичі, Листвин, Можари, Верпа, Черевки Словечанської сільської ради Овруцького району Житомирської області».
2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та розвитку села.

 

Голова обласної ради                             В.І. Федоренко

Додаток до рішення