• Номер скликання: 8 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2021

 

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

П'ята сесія                                                                             VІІІ скликання

від 29.07.2021     № 189

Про Правила користування
маломірними (малими)
суднами на водних об'єктах
Житомирської області

Відповідно до Конституції України, Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", Водного кодексу України, з метою забезпечення сприятливого формування водно-екологічного правопорядку та екологічної безпеки населення області, ефективного використання водних ресурсів Житомирської області та їх охорони від забруднення, розглянувши подання обласної державної адміністрації від 29.04.2021 № 24.21/2-21/45, враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради з питань соціально-економічного розвитку регіону, інвестиційної діяльності, середнього і малого бізнесу, будівництва, транспорту та зв’язку від 20.07.2021, з питань екології, охорони навколишнього середовища та використання природних ресурсів від 20.07.2021, обласна рада

 

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Правила користування маломірними (малими) суднами на водних об'єктах Житомирської області згідно з додатком.
  2. Визнати таким, що втратило чинність, рішення Житомирської обласної ради від 19.09.2013 № 967 "Про затвердження Правил користування маломірними (малими) суднами на водних об'єктах Житомирської області".
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань екології, охорони навколишнього середовища та використання природних ресурсів.

 

Голова обласної ради                                                                  В.І. Федоренко

Додаток до рішення