• Номер скликання: 8 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2021

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

П’ята  сесія                                                                                                VIIІ скликання

від 29.07.2021 № 208

Про закріплення
на праві оперативного управління
нерухомого майна

Відповідно до пункту 20 частини 1 статті 43, статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 4 Закону України  «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», розглянувши звернення Бердичівської спеціальної школи Житомирської обласної ради від 28.04.2021 №273, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань комунальної власності  та майнових відносин від 26.07.2021, обласна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Закріпити за Бердичівською спеціальною школою Житомирської обласної ради на праві оперативного управління об’єкт нерухомого майна – комплекс будівель та споруд (реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2341630218208) загальною площею 8375 кв. м, розташований за адресою:
    Бердичівський район, смт Гришківці, вулиця Житомирська, 155, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирської області в особі Житомирської обласної ради.
  1. Керівнику Бердичівської спеціальної школи Житомирської обласної ради забезпечити здійснення державної реєстрації іншого речового права на об’єкт нерухомого майна, вказаний у пункті 1 рішення, – права оперативного управління,  про що повідомити Житомирській обласній раді в місячний термін.
  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань комунальної власності та майнових відносин.

Голова  обласної ради                                                                         В.І. Федоренко