• Номер скликання: 8 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2020

 

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Друга сесія                                                                                          VIII скликання

від 24.12.2020 № 19

Про комплексну Програму
забезпечення пожежної та
техногенної безпеки, захисту
населення і територій
Житомирської області
від надзвичайних ситуацій
на 2021-2025 роки  

Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою посилення захисту населення і територій Житомирської області від надзвичайних ситуацій та запобігання їх виникненню, зміцнення матеріально-технічної бази підрозділів державної пожежної охорони області, розглянувши подання обласної державної адміністрації від 10.12.2020 № 6118/2-20/46, враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності від  18.12.2020, з питань бюджету та фінансів від 21.12.2020 , з питань комунальної власності та майнових відносин від 21.12.2020, обласна рада                          

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити комплексну Програму забезпечення пожежної та техногенної безпеки, захисту населення і територій Житомирської області від надзвичайних ситуацій на 2021-2025 роки ( далі – Програма) згідно з додатком.
  2. Головними розпорядниками коштів, передбачених на виконання заходів Програми, визначати Житомирську обласну раду, Департамент фінансів, Управління цивільного захисту населення та оборонної роботи Житомирської облдержадміністрації.
  3. Головним виконавцем заходів Програми визначити Управління ДСНС України у Житомирській області.
  4. Рекомендувати органам місцевого самоврядування Житомирської області розробити та затвердити відповідні програми, передбачивши видатки на фінансування заходів програми.
  5. Керівникам відповідних структурних підрозділів облдержадміністрації, органам місцевого самоврядування, керівникам підприємств, установ і організацій, визначених виконавцями заходів Програми, щороку до 15 січня та 15 липня інформувати обласну раду про хід її виконання через Управління ДСНС України у Житомирській області.
  6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності.

 

 

Голова обласної ради                                                                        В.І. Федоренко

Додаток до рішення