• Номер скликання: 8 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2020

 

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА

РІШЕННЯ

Друга сесія                                                                                  VIІІ скликання

від 24.12.2020 № 45

Про орендну плату

       Відповідно до статей 43, 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статті 762 Цивільного кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211 “Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2”, зі змінами, у зв’язку з введенням обмежувальних заходів стосовно недопущення поширення коронавірусної інфекції, враховуючи протокол засідання комісії щодо розгляду звернень орендарів з питань здійснення перерахунку орендної плати на час проведення заходів із запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 від 02.10.2020
№ 3, рекомендації постійних комісій обласної ради з питань бюджету та фінансів від 21.12.2020, з питань комунальної власності та майнових відносин від 21.12.2020, обласна рада

ВИРІШИЛА:

  1. У зв’язку з введенням обмежувальних заходів із запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, встановити орендарям плату за оренду нерухомого майна спільної власності територіальних громад області згідно з додатком.
  1. Комунальному підприємству “Агенція з питань регіонального розвитку” Житомирської обласної ради провести перерахування орендної плати згідно з додатком та здійснювати контроль за використанням об’єктів оренди.
  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань комунальної власності та майнових відносин.

                  

 

  Голова обласної ради                                                                        В.І. Федоренко

Додаток до рішення