• Номер скликання: 8 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2020

 

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Друга сесія                                                                                VIIІ скликання

від 24.12.2020 № 54

Про встановлення надбавки
за науковий ступінь
першому заступнику голови
Житомирської обласної ради

 Відповідно до статей 43, 56, 59 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", статей 14, 15, 21 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності від 18.12.2020, обласна рада

 ВИРІШИЛА:

  1. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.06 № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів», зі змінами, встановити  першому заступнику голови Житомирської обласної ради Дзюбенку Олегу Миколайовичу надбавку за науковий ступінь кандидата економічних наук у розмірі 5 відсотків посадового окладу.
  2. Начальнику управління, головному бухгалтеру управління фінансового забезпечення, бухгалтерського обліку та аудиту виконавчого апарату Житомирської обласної ради Слюсарь О.В. здійснити відповідний перерахунок заробітної плати з 04 грудня 2020 року згідно з вимогами чинного законодавства.

 

 

Голова обласної ради                                                                В.І. Федоренко