• Номер скликання: 8 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2020

 

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Перша сесія                                                                              VIIІ скликання

від 27.11.2020 № 9

Про визначення умов оплати праці
заступника голови
Житомирської обласної ради

 Відповідно до статей 43, 56, 59 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", статей 14, 15, 21 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», обласна рада

 ВИРІШИЛА:

  1. Встановити заступнику голови Житомирської обласної ради Ширмі Володимиру Васильовичу посадовий оклад, визначений постановою Кабінету Міністрів України від 09.03.06 № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів», зі змінами, згідно з додатком 48 до цієї постанови.
  2. Відповідно до статті 22 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.06 № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів», зі змінами,  встановити заступнику голови Житомирської обласної ради щомісячну надбавку за вислугу років у розмірі 25 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг.
  3. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.06  № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів», зі змінами,   встановити  заступнику голови Житомирської обласної ради надбавку за науковий ступінь Кандидата економічних наук у розмірі 5 відсотків посадового окладу.
  1. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24 жовтня 1996 року № 1295 «Про умови оплати праці працівників органів місцевого самоврядування та їх виконавчих органів», зі змінами, встановити заступнику голови Житомирської обласної ради надбавку за особливий характер роботи та інтенсивність праці у розмірі 90 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг.
  2. Здійснювати щомісяця  преміювання заступника голови Житомирської обласної ради, передбачене абзацом 2 пункту 6 постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.06 № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів», зі змінами, у розмірі 50 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавок за ранг, вислугу років, особливий характер роботи та інтенсивність праці за фактично відпрацьований час у межах затвердженого фонду оплати праці працівників виконавчого апарату Житомирської обласної ради.
  3. Надавати заступнику голови Житомирської обласної ради матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомогу на оздоровлення в розмірі середньомісячної заробітної плати в межах затвердженого фонду оплати праці працівників виконавчого апарату Житомирської обласної ради.

Преміювання заступника голови Житомирської обласної ради до Дня Конституції України, Дня Незалежності України та Дня місцевого самоврядування здійснювати у розмірі посадового окладу в межах затвердженого фонду оплати праці працівників виконавчого апарату Житомирської обласної ради.

Індексацію заробітної плати проводити згідно із чинним законодавством.

  1. Дане рішення є чинним і обов’язковим до виконання на період всього терміну перебування на посаді заступника голови Житомирської обласної ради.

  

 

Голова обласної ради                                                                В.І. Федоренко