• Номер скликання: 8 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2020

 

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Перша сесія                                                                              VIIІ скликання

від 27.11.2020  № 3

Про визначення умов оплати праці
голови Житомирської обласної ради

 Відповідно до статей 43, 55, 59 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", статей 14, 15, 21 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», обласна рада

 ВИРІШИЛА:

  1. Встановити голові Житомирської обласної ради Федоренку Володимиру Іллічу посадовий оклад, визначений постановою Кабінету Міністрів України від 09.03.06 № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів», зі змінами, згідно з додатком 48 до цієї постанови.
  2. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24 жовтня 1996 року № 1295 «Про умови оплати праці працівників органів місцевого самоврядування та їх виконавчих органів», зі змінами, встановити голові Житомирської обласної ради надбавку за особливий характер роботи та інтенсивність праці у розмірі 90 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг.
  3. Здійснювати щомісяця  преміювання голови Житомирської обласної ради, передбачене абзацом 2 пункту 6 постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.06 № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів», зі змінами, у розмірі 50 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавок за ранг, вислугу років, особливий  характер  роботи  та інтенсивність праці за фактично відпрацьований час у межах затвердженого фонду оплати праці працівників виконавчого апарату Житомирської обласної ради.
  1. Надавати голові Житомирської обласної ради матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомогу на оздоровлення в розмірі середньомісячної заробітної плати в межах затвердженого фонду оплати праці працівників виконавчого апарату Житомирської обласної ради.

Преміювання голови Житомирської обласної ради до Дня Конституції України, Дня Незалежності України та Дня місцевого самоврядування здійснювати у розмірі посадового окладу в межах затвердженого фонду оплати праці працівників виконавчого апарату Житомирської обласної ради.

Індексацію заробітної плати проводити згідно із чинним законодавством.

  1. Дане рішення є чинним і обов’язковим до виконання на період всього терміну перебування на посаді голови Житомирської обласної ради.

  

 

Голова обласної ради                                                              В.І. Федоренко