• Номер скликання: 8 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2023

 

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

П’ятнадцята  сесія                                                                               VIIІ скликання

від 27.04.2023 № 556

Про внесення змін у рішення
Житомирської обласної ради
від 24.12.2020 № 13
«Про Регламент обласної ради
VIIІ скликання», зі змінами

Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності від 19.04.2023, обласна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Внести зміни у рішення Житомирської обласної ради від 24.12.2020 №13 «Про Регламент обласної ради VIII скликання», зі змінами, а саме:

1.1. Статтю 15 розділу ІІІ «Порядок денний сесії» викласти у новій редакції:

«Пропозиції до проєкту порядку денного сесії вносяться головою обласної ради, постійними комісіями, депутатськими фракціями, головою обласної державної адміністрації не пізніш як за п’ятнадцять робочих днів до відкриття сесії.

Депутат обласної ради має право вносити питання у порядок денний сесії у будь-який час.

Управління майном Житомирської обласної ради готує проєкти рішень Житомирської обласної ради з питань управління об’єктами спільної власності та подає їх Житомирській обласній раді не пізніш як за п’ятнадцять робочих днів до відкриття сесії.

Управління майном Житомирської обласної ради забезпечує оприлюднення проєктів рішень та прийнятих рішень у порядку, встановленому цим Регламентом та рішеннями обласної ради».

1.2. У тексті рішення слова «управління юридичної та кадрової роботи виконавчого апарату Житомирської обласної ради» замінити словами «відділ юридичної та кадрової роботи виконавчого апарату Житомирської обласної ради» у відповідних відмінках.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності.

 

 

Заступник голови
обласної ради                                                                               В.В. Ширма